Wijn-abonnement
VAN WIJNHUIS 167

Leuk om van te genieten maar nog leuker om te geven!

Een leuke manier om met nieuwe wijnen
in aanraking te komen!

Het leven is al vol met keuzes. Welnu, dachten wij bij Nº167, laten we de wijn keuzestress nu eens voor onze rekening nemen. Aan de hand van uw abonnement ontvangt u maandelijks proefdozen waarbij wij de wijnen voor u selecteren. Het abonnement biedt iedere keer weer verrassende en exclusieve wijnen. Afhankelijk van jouw voorkeuren en wijnconsumptie kun je het wijnabonnement precies afstemmen op jouw eigen wensen! Niet alleen worden je wijnen gratis thuisbezorgd, maar word je ook voorzien van interessante wijninformatie en wijn-spijs advies. Daarnaast kun je als abonnee je favoriete wijn met korting nabestellen in onze online wijnwinkel!

Wat zijn dan mijn voordelen?

• Houders van een abonnement ontvangen als eerste de nieuwe wijnen uit het assortiment.
• Houders van een abonnement genieten gedurende de looptijd van hun abonnement van maximaal voordeel door onze wijnen in te kopen met de hoogste ledenkorting.
• Geen keuzestress, de wijnen worden bij u thuisbezorgd en het wijnabonnement is smaak verleggend. Naast ons vast assortiment maar zijn steeds op zoek naar nieuwe wijnen.
• Omschrijving van de wijnen.
• Korting op het vaste assortiment en je favoriete wijn.
• Gratis bezorging, u betaalt géén bezorgkosten.
• 100% genietgarantie, met deze genietgarantie (kort gezegd: niet goed, geld terug) winkelt u hier risicoloos en dus zonder zorgen.

Wat zijn de keuzes?

Rood, wit, rosé en een proefdoos (een mix van rood, wit en rosé)

Prijscategoriën van € 39,50 tot € 79,50 per maand

Maandelijks ontvangt u een fantastisch wijnpakket met 6 flessen (3 x 2 flessen) wijn naar keuze. Steeds verrassende wijnen. Verschillende landen, druiven en smaken. Met het 167abonnement maakt u dus alleen kennis met de allerbeste, meest bijzondere wijnen! Alle prijzen gelden per 6 flessen en zijn inclusief BTW en bezorgkosten. Het 167abonnement is maandelijks opzegbaar.

Is de wijn niet zoals u had verwacht?

Voldoet een wijn niet aan uw verwachting of zit er kurk in de wijn? Dan kunt u gebruik maken van onze unieke 100% proefgarantie. Deze garantie biedt u, naast uw standaard herroepingsrecht, de mogelijkheid de wijn eerst te proeven en vervolgens terug te sturen als hij niet naar wens is. U mag de wijn dus eerst proeven! Hierdoor komt u nooit voor een verrassing te staan en hoeft u geen wijn in huis te halen die anders smaakt dan u had verwacht.

Waarom mag ik een wijn zomaar terugsturen?

Al onze wijnen worden geselecteerd tijdens blindproeverijen. We zijn daarom zeker van de kwaliteit. En zelfs als u een wijn anders beleeft dan door ons omschreven, mag u hem toch gewoon terugsturen. Want smaak blijft nou eenmaal subjectief. U krijgt dan uw geld terug of laat hem vervangen door een andere wijn die u wel lekker vindt.

Hoe werkt de 100% proefgarantie?

Heel simpel:

  1. Proef uw wijn. Maximaal 1 fles per doos.
  2. Is die naar wens? Geniet ervan.
  3. Is de wijn niet naar wens? Vervelend, maar niet erg.
  4. Neem contact op met info@nummer167.nl. Bij voorkeur per e-mail.
Wat zijn de voorwaarden van de 100% proefgarantie?
  1. Terugname vindt plaats per volle doos wijn, met uitzondering van 1 fles die u heeft geproefd. In het geval van een wijnpakket zal naar een gepaste oplossing worden gezocht.
  2. Voor terugname neemt u contact op met onze winkel (info@nummer167.nl). Bij voorkeur per e-mail. We kunnen dan alles voor u uitzoeken en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.
  3. De flessen dienen in de oorspronkelijke verpakking voor transport te worden aangeboden. De eventueel bij de oorspronkelijke zending meegeleverde gratis goederen, dienen eveneens mee te worden teruggestuurd te worden. DHL komt de wijnen bij u ophalen.
  4. U kunt aanspraak maken op de 100% proefgarantie tot een vol jaar na het “op dronk” komen van de wijn. Als een wijn bijvoorbeeld op dronk is vanaf 2013, heeft u tot 2014 de gelegenheid de wijn te proeven en de proefgarantie te claimen.
  5. De 100% proefgarantie is niet geldig op de Grands Crus. Wijnen van dergelijke hoge kwaliteit en consistentie worden alleen teruggenomen als er een fout (bijvoorbeeld kurk of azijnsteek) in de wijn zit.
  6. De proefgarantie is een toevoeging op de wettelijke herroepingsrecht en doet daarbij niets af van de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft.