Over
VAN WIJNHUIS 167

Leuk om van te genieten maar nog leuker om te geven!

Over wijn wordt vaak moeilijker
gedaan dan zou moeten.
Niet bij Wijnhuis 167….

Nu al weer 4 jaar geleden besloot Frank Kila, na jaren als restaurateur, zijn passie gestalte te geven. Een en ander resulteerde in Wijnhuis 167. Zonder poespas en met Rotterdamse mentaliteit kwam hij uit op 5 soorten wijn. Rood, wit, rosé, lekker en niet lekker. Met dit in zijn achterhoofd besloot hij, tezamen met zijn medewerkers, om de niet lekkere maar niet in te kopen.

Eigenlijk wilde Frank maar een ding, een wijnwinkel met goede wijnen voor een goede prijs. Aan de Groenmarkt 167 in Dordrecht vindt u een assortiment variërend van Merlot schroefdop tot aan de premier Grand Cru’s. Van Chili tot Canada, van Nieuw-Zeeland tot Macedonië, van Slovenië tot in ons eigen Dordt. Bij ons vindt u meer dan 400 soorten wijn en anders vinden wij het voor u.

U kunt bij Wijnhuis 167 terecht voor wijnproeverijen, adviezen over wijn-spijscombinaties maar ook voor het samenstellen van uw wijnkaart of wijnkelder (www.wijnkeldergemak.nl). Naast diverse acties en maandwijnen kunt u bij ons ook terecht voor de gezamenlijke inkoop van een pallet wijn dan wel een vat. U profiteert dan van aanzienlijke kortingen. Ook onze wijnabonnementen zijn bekend binnen Dordt en ver daar buiten.

Graag ontvangen wij u in onze winkel om te filosoferen over lekkere en niet lekkere wijnen. Over smaak valt niet te twisten, hoewel…