DE GROTE VIRTUELE VOORJAARSPROEVERIJ
VAN WIJNHUIS 167

WE HEBBEN JE NODIG!
VRIJDAG 19 MAART 2021

Huh, zul je je afvragen, mij nodig ? Jawel, want we gaan voor een wereldrecord. De meeste deelnemers tijdens een virtuele proeverij. Het concept blijft hetzelfde. Dat dan weer wel alleen krijg je nu een officieel document dat je hebt deelgenomen aan een wereldrecord.
Alle Covid perikelen ten spijt, avondklok of geen avondklok dat is niet meer de hamvraag.
Onder het motto van “zorgen moet je doen en niet maken” probeert Wijnhuis 167 een wereldrecord in combinatie met gezelligheid bij u in huis te brengen. Vrijdag 19 maart 2021 om 20:30 uur is de datum om te onthouden.

Wat zou de proeverij zijn zonder 2 mensen die alle druk om te presteren moeiteloos pareren ? Antoin Peeters en Ernstjan Overduin zijn van stal gehaald om weer een klassiek Covod19-proeverij te organiseren. Het thema is de het voorjaar. En dan geen kuikentjes of tulpen. Uiteraard zullen er ook vrolijke deuntjes ten gehore gebracht worden. Vanuit je luie stoel kun je genieten van een klassieke proeverij. Op 1 ½ meter afstand worden van te voren de proefflesjes aangeleverd waarna je middels een live-stream kan genieten van beide heren. Je eigen glazen moet je nog wel even regelen.

De heren gaan volledig los. Je krijgt de proeverij aangeleverd in een doos met daarin 8 proefflesjes, een beschrijving, een pubquiz… En niet geheel onbelangrijk een instructie hoe je in kunt loggen. En natuurlijk een fles mousserend om het geheel af te sluiten of op te starten. Dit alles voor € 59,50 per proeverij voor 2 personen exclusief verzendkosten maar inclusief wereldrecord (gaan we voor het gemak van uit).

Meld je aan via onze sites of via de mail. inschrijven kan tot 17 maart 2021.
Via de sites www.onwine167.nl of www.wijnhuis167.nl
Via de emails info@onwine167.nl of proeverij@wijnhuis167.nl