CURSUS LEVEL 3
VAN WIJNHUIS 167

Level 3
BESTE GAST,
Deze curus is voor de bon-vivants in de wereld. Weet je al iets van wijn en houd je van koken of lekker eten dan organiseert Wijnhuis 167 diverse wijncursussen. Een ervan is de SDEN 2. In negen lessen wordt je meegenomen op een reis door de wijnlanden van de hele wereld. Wijn proeven, de keuze van wijn en het maken van wijn-spijscombinaties zal je na deze cursus makkelijker afgaan. Deze en meer van dit soort levensvragen die beantwoord worden op de cursus.
LOREM IPSUM
Je verdiept je kennis en breidt je proefervaring uit. Op elke cursusavond worden er zo’n 10 wijnen geproefd, onafhankelijk geselecteerd en passend bij de thema’s van de avond. We nemen je mee naar alle hoeken van de oude en nieuwe wereld. Er is veel aandacht voor wijneigenschappen die bepalend zijn voor wijn-spijscombinaties. We werken met kleine groepen van maximaal 14 deelnemers. Zo is er veel interactie en persoonlijk contact mogelijk.
LOREM IPSUM
De les bestaat uit een uur theorie en een uur proeven. Uiteraard met een uitloop.

Het proefgedeelte is opgesplitst in een gedeelte waarbij je de verschillende witte druiven kunt proeven, en ja je raadt het al, een gedeelte wat een aantal blauwe druiven omvat.

De lessen worden gegeven door een ervaren wijndocenten te weten Ernst Jan Overduin. Aanbevolen door het Wijninstituut combineren de ervaren wijndocenten toegankelijkheid met diepgang, waardoor de wijncursus geschikt is voor beginnende en gevorderde wijnliefhebbers.

Wat nuttige info
Locatie Wijnhuis 167, Groenmarkt 167, Dordrecht

Prijs € 325,00 voor 3 avonden

Tijd 19:00 – 21:30 uur